ΓΡΑΜΜΑΤΑ 3D

Γράμματα από ξύλο

Για τα γράμματα από ξύλο συνήθως χρησιμοποιούμε MDF ή κόντρα πλακέ. Στη συνέχεια τα γράμματα πηγαίνουν στο βαφείο για στοκάρισμα, προεργασία και το τελικό βάψιμο στο χρώμα που επιθυμούμε. Τα γράμματα κόβονται στο CNC ή στο LASER ανάλογα με το μέγεθος και τις λεπτομέρειες που έχουν. Το πλεονέκτημα με τα ξύλινα γράμματα είναι ότι μπορείς να τους δώσεις όποιο πάχος θέλεις από 16 χιλιοστά και πάνω.

Γράμματα από PVC (Forex)

Στο κοπτικό αυτοκόλλητο αρχικά χαράζουμε το κείμενο ή το σχέδιο που θέλουμε πάνω στο υλικό. Στη συνέχεια αφαιρούμε το υλικό που δεν χρειαζόμαστε και εφαρμόζουμε την ταινία μεταφοράς που θα την χρειαστούμε κατά την τοποθέτηση. Φόντο για το αυτοκόλλητο είναι η επιφάνεια που το κολλάμε. Οι χρωματικές επιλογές που υπάρχουν είναι άπειρες.

Γράμματα από Plexi Glass

Για τα γράμματα από plexi glass συνήθως χρησιμοποιούμε υλικό πάχους 5 – 10 χιλιοστών. Τα γράμματα από plexi glass δεν βάφονται, υπάρχουν πάρα πολλοί έτοιμοι χρωματισμοί. Τα γράμματα κόβονται μόνο στο LASER. 

Γράμματα από Kapa Mount

Για τα γράμματα από KAPPA MOUNT συνήθως χρησιμοποιούμε υλικό πάχους 10
χιλιοστών. Χρώμα στα γράμματα μπορούμε να τους δώσουμε μόνο με την επικόλληση αυτοκόλλητου. Τα γράμματα κόβονται μόνο στο CNC.

Γράμματα από Φελιζόλ

Για τα γράμματα από φελιζόλ συνήθως χρησιμοποιούμε υλικό πάχους 5 εκατοστών. Στη συνέχεια μπορούμε να τα βάψουμε στο χρώμα που επιθυμούμε με ειδική επεξεργασία καθώς το φενιζόλ έχει πολλούς πόρους ή να τους κολλήσουμε pvc με αυτοκόλλητο αυτοκόλλητο στην όψη. Τα γράμματα κόβονται μόνο στο CNC.

Πάρτε Προσφορά