ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ

Φωτεινές Επιγραφές

Οι κλασσικές επιγραφές που συναντάμε στα καταστήματα πλέον μπορούν να πάρουν ότι σχήμα μπορεί να φανταστεί ο καθένας (τετράγωνες, στρογγυλές, οβάλ ή ότι άλλο βάλει ο νους σας). Πλαίσιο αλουμινίου για αντοχή στις καιρικές συνθήκες σε ότι απόχρωση θέλουμε. Τέλος φυσικά φωτισμός led modular για μέγιστη φωτεινότητα και οικονομία.

Φωτεινές Επιγραφές​ LED

Οικονομικός τρόπος για να προβάλεις ένα σταθερό ή κυλιόμενο μήνυμα. Ποικιλία στις διαστάσεις του πάνελ. Ο χρωματισμός του μηνύματος μπορεί να αλλάξει με εύκολο τρόπο.

Μουσαμάς με μεταλλικό τελάρο

Άλλη μια οικονομική επιλογή για επιγραφή. Στην πραγματικότητα κατασκευάζουμε ένα μεταλλικό τελάρο στη διάσταση που θέλουμε και στη συνέχει τελαρώνουμε τον μουσαμά που έχουμε εκτυπώσει. Για να φωτιστεί η επιγραφή τη νύχτα, θα πρέπει να υπάρχουν προβολείς προς την επιγραφή.

Πυλώνες

Οι πυλώνες σχεδιάζονται και κατασκευάζονται με τα απαιτούμενα υλικά κατ’ ανάγκη. Ο σχεδιασμός γίνεται με βάση τις δυνατότητες που υπάρχουν στο σημείο που θα γίνει η τοποθέτηση. Η στήριξη του πυλώνα επιτυγχάνεται με μεταλλική βάση τοποθετημένη με ειδικές ντίζες και μπουλόνια στο δάπεδο.

Κουτιαστά Γράμματα

Τα κουτιαστά γράμματα μπορούν να είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο και να έχουν την απόχρωση του υλικού (inox), από λαμαρίνα και να τους δώσουμε ότι απόχρωση επιθυμούμε και τέλος να έχουμε πλαίσιο λαμαρίνας και όψη plexi glass. Τέλος στα κουτιαστά γράμματα μπορούμε να αφήσουμε κενό από την πίσω επιφάνεια, με ειδικούς αποστάτες, ώστε να δημιουργήσουμε κρυφό φωτισμό.

Πινακίδες Εσωτερικής Σήμανσης

Είναι πινακίδες από plexi glass ή pvc (forex), σε μικρές ή μεγάλες διαστάσεις, οι οποίες τοποθετούνται συνήθως με διακοσμητικές βίδες ή αποστάτες στον τοίχο, στις πόρτες ή αλλού. Τις συναντάμε σε ξενοδοχεία, γραφεία, καταστήματα, νοσοκομεία κ.α. Η αντικατάσταση της εκτύπωσης μπορεί να γίνει πολύ εύκολα. Οι πινακίδες δεν είναι κάποιο έτοιμο σύστημα συγκεκριμένης διάστασης, κατασκευάζονται κάθε φορά στα επιθυμητά μέτρα.

Επιγραφές Φαρμακείου LED

Οι ΣΤΑΥΡΟΙ φαρμακείων έχουν το πλεονέκτημα της ορατότητας από πολύ μακρινή απόσταση (ημέρα και νύχτα) λόγω της πολύ μεγάλης φωτεινότητας. Οι ΣΤΑΥΡΟΙ κατασκευάζονται σε διάφορες διαστάσεις και σε διάφορα χρώματα. Για τους πιο απαιτητικούς υπάρχουν ΣΤΑΥΡΟΙ που μπορούν παράλληλα να εμφανίζουν 3d εικόνες, μηνύματα, ώρα κ.α. Όλες οι παραπάνω εφαρμογές της κατηγορίας “ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ” μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από τα φαρμακεία για σήμανση.