ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙKΑ STAND

Roll Up Banner

Διατίθεται σε τρεις διαστάσεις
Α. 85cm x 2m(Υ)  |  Β. 1m x 2m(Υ)  |  Γ 1,2m x 2m(Υ). Μπορεί να γίνει εύκολα η αλλαγή της εκτύπωσης. Το βάρος είναι μόνο 2kg και δίνεται με τσάντα μεταφοράς.

X Banner

Διατίθεται σε μία διάσταση 60vm x 1,60m(Υ). Μπορεί να γίνει εύκολα η αλλαγή της εκτύπωσης. Το βάρος είναι μόνο 2kg και δίνεται με τσάντα μεταφοράς.

L Banner

Διατίθεται σε δυο τύπους μονής όψης με διάσταση 60cm x 1,6m(Υ) και διπλής όψης με διάσταση 80cm x 2m(Υ). Μπορεί να γίνει εύκολα η αλλαγή της εκτύπωσης. Το βάρος είναι μόνο 2kg και δίνεται με τσάντα μεταφοράς.

Πινακίδα Δαπέδου Λάμδα

Η διάσταση της εκτύπωσης είναι 60cm x 1,6m(Υ). Μπορεί να γίνει εύκολα η αλλαγή της εκτύπωσης. Το βάρος είναι 26.5g.

Διαφημιστικές Σημαίες

Η ποικιλία για διαφημιστικές είναι μεγάλη. Ο κατάλογος αρχίζει με τις γνωστές beach flags σε διάφορα σχέδια και ύψη και συνεχίζει με σημαίες κατόπιν παραγγελίας (custom), όπου μπορούμε να τυπώσουμε το λογότυπο της εταιρείας ή κάποιου οργανισμού, σημαίες χωρών, λάβαρα, εκκλησιαστικές σημαίες και γιρλάντες.

Συστήματα Pop Up / Info Desks / Συστήματα Αράχνη / Αυτοστήριχτα Banner

Διάφορα συστήματα, ιδανικά για προωθητικές ενέργειες, συνέδρια, ημερίδες κ.α. Αρκετές επιλογές στη διάσταση εκτύπωσης. Συνοδεύονται πάντα με τσάντα μεταφοράς για εύκολη μετακίνηση.

Stand Προώθησης Προϊόντων (Ειδικές Κατασκευές)

Ότι σκέφτεστε μπορούμε να το κατασκευάσουμε με μεγάλη μας χαρά. Εάν λοιπόν θέλετε κάτι μοναδικό και στα μέτρα σας μπορούμε να βρούμε τη λύση.